България Север, Общество

“Сигнал” с концерт в Трявна

снимка: Община Трявна

снимка: Община Трявна

В края на миналата седмица кметът на община Трявна Драгомир Николов се срещна с изпълнителите от рок група “Сигнал”. Данчо Караджов и компания бяха в Славейковия град, за да изнесат поредния концерт от турнето на групата в градовете на България, по случай 35 години от създаването ѝ.

На срещата инж. Николов запозна изпълнителите със социално – икономическото развитие на общината, с нейната история и с проектите които реализира община Трявна. От името на групата Караджов благодари за помощта при организирането на концерта и изказа възхищението на всички членове на групата за прекрасно поддържания град.

383-2

снимка: Община Трявна

От 19:30 часа в препълнения салон на НЧ “П. Славейков” рок група “Сигнал” изнесе близо 100 минутен концерт, който жителите и гостите на Трявна присъствали на него ще помнят дълго време, информираха от местната общинска администрация.

Неостаряващите хитове на групата “Липсваш ми”, “Лодка ли е любовта”, “Може би”, както и най-новите песни на групата, многократно изправяха присъстващите в залата на крака и предизвикаха дълги и нестихващи аплодисменти.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730