България Север, Общество

Полицейска акция край Чавеите

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Четиридесет и два автомобила са били проверени при двучасова полицейска акция, реализирана вчера на пътя между Габрово и Севлиево, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Специализираната полицейска операция, по контрол на пътното движение, е била проведена за времето от 08.30 ч. до 10.30 часа. Полицейските екипи, разположени в района на разклона за с. Чавеи, проверили общо 42 превозни средства и 51 лица.

Констатирани били девет нарушения, като с нередовни документи са констатирани двама, с невключени светлини – 3, спипан е един неправоспособен водач, без винетен стикер е хванат също един и двама с други нарушения. Съставени били четири акта и са наложени 5 глоби с фиш.

От полицията в Габрово съобщават още, че бързо полицейско производство е било започнато срещу 27-годишен мъж, шофирал в нетрезво състояние. Във вторник, около 23.40 часа, на бул. “Априлов” в града, полицейски екип спрял за проверка „Ауди”.

Органите на реда установили, че водачът, с инициали С. Н., 27-годишен от Габрово, седнал да кара след употребата на алкохол. Техническото средство, с което бил тества отчело 1.22 промила. Взета му е кръвна проба.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730