България Север, Общество

Нов директор на Областната полиция

Борислав Бончев и Денислав Донков, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Главен комисар Ангел Антонов – директор на Главна дирекция „Национална полиция” представи днес пред състава на Областната дирекция на МВР – Габрово временно назначения на длъжност директор на областната дирекция гл. инспектор Борислав Бончев.

Гл. комисар Антонов изказа искрена благодарност на досегашния директор на ОДМВР-Габрово комисар Денислав Донков за положените усилия и постигнатите резултати в работата.

Комисар Донков, от своя страна, благодари на полицейските служители за труда им през последните години. „За мен беше чест, че работихме заедно. Мисля, че постигнатите резултати наистина са добри, но най-голямото постижение е обединението на службите и работата в екип. Сигурен съм, че тази линия ще бъде продължена. Гл. инсп. Борислав Бончев е уважаван служител и доказан професионалист и аз лично му пожелавам успех. Благодаря ви отново!” – заяви комисар Донков, който ще продължи да работи в системата на МВР.

ВНД директор на ОДМВР-Габрово гл. инсп. Борислав Бончев изказа благодарност за гласуваното доверие и заяви, че за постигането на добри резултати са необходими воля и професионализъм – качества, които съставът на ОДМВР-Габрово притежава.

Гл. инсп. Бончев е роден на 19.03.1962 г. В системата на МВР постъпва през 1995 г. До 2007 г. заема длъжността „разузнавач” в сектор „Криминална полиция” на РДВР. През 2007 г. е назначен за началник група „Престъпления против личността” в същия сектор, а от 2009 г. е началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в ОДМВР.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730