България Север

Седмица преди началото на първенството ОФК Елхово излиза за трета проверка в Елхово

ofkФутболният отбор на Елхово – ОФК Елхово, ще изиграе поредната си контролна среща утре /събота/ от 18:00 часа на градския стадион срещу ФК “Ботев” – Генерал Инзово, които от тази година ще се подвизават в елитната А окръжна футболна група.

Подготовката на А футболният отбор на Елхово стартира в средата на месец август с ежедневни тренировки на градския стадион в Елхово. Двубоят утре ще е третата проверка за нашият тим, след като през август надиграхме трудно състава на Тополовград с минималното 1:0, а седмица по-късно достигнаха едва до 3:3 срещу другия новак в А окръжна група Межда.

Първенството ще стартира на 14 септември, когато ОФК Елхово ще гостува в село Межда на едноимения тим. В шампионата ще вземат участие съставите на: Елхово, Кукорево, Бояджик2004, Ураган-Бояджик, Калчево, Болярово, Зимница, Победа, Веселиново, Каменец, Межда и Генерал Инзово. Новите отбори тази година са: Генерал Инзово, Межда и Каменец, а от групата са отпаднали вторият отбор на Чарган, отбора от село Безмер, както и попадналият след отказване на отбори от трета дивизия ОФК Стралджа, които ще опитат своя късмет в по-горен ешалон на футболното първенство.

Прочети цялата