България Север

Снимки: ОФК Елхово победи с 5:2 гостите от Генерал Инзово в последна проверка преди началото на шампионата

botСедмица преди старта на новият сезон в окръната футболна група, оборът на ОФК Елхово проведе третата и последна контрола срещу състава на Ботев– Генерал Инзово.

Отборът от Елхово се представи далеч по-добре в сравнение срещу съставите на Тополвград и Межда, като още на полувремето водехме с резултат 4:0. През втората част се направиха няколко смени, който дадоха възможност и на младите състезатели в отбора да натрупат необходимия игрови опит. След почивката добавихме още един гол във вратата на гостите. След петия гол гостите от Генерал Инзово поеха инициативата и в последните десет минути върнаха два гола за краен резултат 5:2.

На два пъти във вратата на гостите от Генерал Инзово се разписаха Станимир Тодоров и Димитър Генчев, а с едно попадение сред голмайсторите в днешната среща се записа Атанас Танев.

Следващата седмица гостуваме в село Межда в първи кръг от окръжната футболна група. Само преди две седмици отбора на село Межда постигна равен резултат 3:3 тук на стадиона в Елхово, като на няколко пъти ОФК Елхово бе догонващ в резултата.

 

Прочети цялата