База Данни Картини, Изкуство и Общество

Майка провеси детето си през перилата в мол “Сердика”

MOL Serdika

MOL Serdika

Майка е провесила детето си през перилата на  столичния мол ” Сердика”, съобщиха от полицията. Жената и съпругът ѝ се издирват от СДВР.

Зловещата сцена се разиграла в сряда. Семейството влязло в магазин за техника в големия мол около 19:00 ч. Там си купили 3 мобилни телефона.

Във фоайето пред магазина родителите отворили един от телефоните и започнали да го изпробват. След известно време батерията на апарата се изтощила и жената поискала да го върне, защото е дефектен.

Служителите в “Технополис” отказали, тогава жената грабнала едното си дете и го провесила от парапета на десетки метри височина. Свидетели разказват, че майката крещяла, че ще остане без детето си, ако не ѝ бъдат върнати парите.

Служители в мола подали сигнал на телефон 112. Веднага към търговския център били изпратени полицаи от 5-то РУП. Когато униформените дошли, размирниците вече били напуснали столичния търговски център, укротени от охраната.

От полицията уточняват, че издирват безотговорните родители. За случая ще бъде уведомена и агенцията за закрила на детето.

Майка провеси детето си през перилата в мол “Сердика”

Прочети цялата