База Данни Картини

Какво се случи, когато правих секс всеки ден в продължение на година?

2668427552_ba81aecf3d_b

2668427552_ba81aecf3d_b

Просто правих секс всеки ден през годината… Изобщо не бях сигурна накъде отивам, но не съжалявам за избора си. До там ме доведе следният имейл, който дълбоко ме засегна, но въпреки това знаех, че е истина.

22 май 2012 година

До: Петър

От: Мен

„Хееей, кажи ми 5 неща, които харесваш в мен :)

 

До: Мен

От: Петър

„Дупе, коса, лице, устни, гърдите ти…“

 

До: Петър

От: Мен

„Не бъди толкова описателен. Ще забременея…“

 

До: Мен

От: Петър

„Честно казано не съм те виждал напълно гола от години. Няма как да знам със сигурност.“

 

Е, да му се не види. Всъщност съм ужасна в интимностите. Семейството ми не обичаше прегръдките и понякога дори си мразя тялото, не мога да съм близка с някого. Мъжът ми е красив и много, много секси, но проблемите, които имахме бяха сериозни. Не можех да престана да се стеснявам, а сексът бързо се превърна в паника, която ме обхващаше все по-силно.

Избягвах го, защото беше горещо и стресиращо да крия тялото си под две завивки и бански в тъмното. Затова предпочитах стандартните извинения. „В цикъл съм. Имам много работа. Боли ме главата. Детето се страхува да спи само, нека го вземем при нас.“ Да, използвах дори собствения си 4-годишен син, за да избегна секс…

Няма как да си в настроение за секс, след като си прочел няколко пъти за влакчето, което прави пуф-паф, просто няма как…

Опитах се да обясня на съпруга си защо имам проблеми с външния си вид. Тогава започнаха дългите спорове за това, че не се чувствам уверена дори когато той ми казва, че всичко е наред и изглеждам страхотно. Ето тогава започнах да се чувствам наистина зле…

И след много плач, криене и ужасм взех решението да правим секс в продължение на една година. Независимо от времето навън, от физическото и психическото ми състояние и от каквито и да било други фактори. Иска ми се това да беше спонтанно и искрено решение, но истината е, че се страхувах, че той започва да губи интерес заради думите ми и непрестанното ми срамуване. Освен това бях започнала да повтарям доста често за варианта с отделните спални, който ми звучеше като доста добра идея…

Решихме го и се съсредоточихме над интимността като аз се върнах в годините още преди за завърша училище, когато имах още по-сериозни проблеми със себе си. Това е същият начин, по който започнах да ям миди и да карам докато вали. Просто се насилваш докато не започне да ти идва отвътре.

Не мога да кажа нищо за Петър, освен че той си прекарваше наистина добре, но за мен една година секс означаваше не просто удоволствие, но да престана да мисля и да спра да бъда егоистка, а просто да се забавлявам, когато си сваля дрехите.

Започнахме доста трудно. Чувствах се все едно постоянно се подготвям за секс. Докато се къпя, докато си бръсна краката, докато си мия лицето и се обличам за работа. Просто в края на вечерта вместо да се хвърля на леглото и да заспя, знаех, че имам още едно задължение, много, много приятно задължение.

Но постепенно спря да бъде такова и започна да става времето от деня, в което се чувствах най-спокойна. Където можех да разговарям най-спокойно със съпруга си, да знам че ме слуша, а не се преструва докато гледа мач.

Казах на няколко приятелки и те всичките реагираха по един и същи начин. Заявиха, че те никога не биха могли да вземат такова решение. Разбирам ги, но това беше единственото, което можеше да спаси брака ми. Общо взето научих доста за себе си докато се търкалях в чаршафите.

Е, не си харесвах корема и краката или как изглеждам докато лежа по гръб. Много и дразнещи неща, за които непрекъснато водехме разговори. Опитвах се да му обясня, че просто не се чувствам уверена в себе си, нито пък секси. Той пък трябваше по 10 минути да ми обяснява колко съм красива, а после спорехме по половин час и после и двамата бяхме наранени.

Трябваше да спра. Чувствах се като идиот. Освен това трябваше да го накарам да ме разбере и, че е страхотно, че той ме вижда така, но докато и аз не започна да се възприемам по този начин, просто не се брои. Имам предвид, освен ако не иска просто да си лежа отдолу.

Трябваше доста да си говорим, за да осъзнае, че това че не се чувствам секси не е удар по егото му и не цели да го нарани. Исках да харесвам секса, а ключът към това беше да опозная себе си, а не той да ме опознае.

Секси бельото ме кара да се чувствам секси

Не е тайна, че харесвам да се обличам по модата, но открих, че когато съм си вкъщи превключвам в режим майка, съпруга, чистачка и изобщо не ми е до това да съм красива. Осъзнах го, когато открих, че имам само парцаливо бельо и боксерки.

Един ден просто отскочих до магазина и си купих ново секси бельо. Оказа се, че доста често се случва да се шляя из вкъщи само по него, а дори и без сутиен.

Постепенно започнах да ставам уверена и съпругът ми го забеляза. И двамата забелязваме подобряване на секс живота ни и вече той постоянно ми повтаря колко съм привлекателна.

Оригиналната статия: Какво се случи, когато правих секс всеки ден в продължение на година?Sexnovini.com.

Прочети цялата