България Север, Общество

Стартираме “Габровци питат за Водния цикъл”

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Новинарският портал за Габрово и региона “Габрово Нюз” от днес, 26 септември, стартира своя нова рубрика, изцяло насочена към строителните дейности, случващи се в нашия град. Всички горещи новини, ситуации, заснети с фотоапарат или GSM, схващания, убеждения, възгледи, идеи, разбирания, твърдения, заключения, съвети, както и коментари могат да намерят място в новата ни специална рубрика “Габровци питат за Водния цикъл”.

264302_176955375701803_4613835_nЗа целта всеки, който стане свидетел на събитие, което е новина, иска да изрази публично своята гражданска позиция, да сподели  мнение, бележка, забележка, критика, преценка или впечатленията си по отношение на строителните работи, изпълнявани в рамките на Интегрирания проект за водния цикъл на град Габрово, може да изпрати материалите си на e-mail адрес: info@gabrovonews.bg или на страницата ни във Фейсбук.

Много от нашите читателите – габровци, които ни следят от чужбина също могат приложат опита на местата, където са в момента. С тази рубрика искаме да внесем един положителен елемент на гражданското общество за по-доброто бъдеще на нашия град. Новините са около вас – уловете ги, изпратете ни ги, а ние ще ги направим обществено достояние и ще дадем гласност на всичко случващо се. Вярваме, че ще се получи!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата