България Север

Видео: Пълен запис от 25-то редовно заседание на ОбС-Елхово

visitЗа пореден път ElhovoNews.info излъчи сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата започна минути след 8:50 часа и то бе достъпно на началната страница на www.elhovonews.info.

На заседанието общинските съветници прекратиха правомощията на досегашния общински съветник от ПП БСП – инж. Вася василев, а на негово място се закле поредният в листата общински съветник от изборите през 2011 година. Бе направена и промяна в състава на комисията по Общинска собственост териториално и селищно устройство и евроинтеграци, на която г-н Василев бе член.

На заседанието се гласува изменение и допълнение на Наредба № 5, 7 и 8. Бе гласувана и промяна в поименния списък за капиталови разходи на община Елхово за 2013г. Бе предложено за приемане на Общински план за развитие на община Елхово 2014-2020 година.

На предстоящото заседание тази местните депутати ще утвърдиха класирането и определяне на управител на Многопрофилна болница за активно лечение “Св.Иван Рилски”ЕООД гр.Елхово в изпълнение на Решение № 278/23/7/ по Протокол № 23 от заседание на Общински съвет – Елхово, проведено на 25.07.2013 г, а именно назначаването на икономиста Димитър Помаков, за което пръв Ви уведоми ElhovoNews.info.

Прочети цялата