Спорт

Йоканович: Вутов скоро ще решава мачове

antonio vutov

Треньорът на Левски Славиша Йоканович се изказа ласкаво за младата звезда на „сините“ Антонио Вутов. „Няма никакъв друг повод Цонев и Вутов да са в групата, освен че съм доволен от тях. И друг път съм казвал, че те са проект на Левски, който ние трябва да развием. Разбира се, че е необходимо и време, но смятам, че Вутов скоро ще бъде готов, за да решава нещата. Същата роля може да има и Цонев, но с него трябва да се работи внимателно, както направихме и с Вутов“, сподели сърбинът.

Няма защо да се мерим с други отбори. За нас най-важно е да преборим себе си. Да се мерим с Ботев и Лудогорец? Може да намерим някой друг с който да се мерим след време“, добави Славиша Йоканович.

Срещу Локомотив София трябва да играем по-добре в сравнение с мача ни със Славия. Ако играем по същия начин, ще ни е необходим и късмет, за да стигнем до трите точки. Срещу Славия не стояхме добре в тактическо отношение. Важно е как ще играе нашият тим. Гари Родригес е бърз и силен по фланга, Ларсен Туре ни даде тактически неща, които преди това нямахме. Иванов играе все по-добре и по-добре. Макриев трябва да почне да вкарва, така както го е правил по време на цялата си кариера“, коментира още сръбският специалист.

Не очаквайте големи изненади в състава ни. Може да има такива, но те ще бъдат малки. Дали Мюлдер ще играе? Ела те утре на мача и ще видите, но ви казах, че няма да има големи изненади“, заяви Славиша Йоканович на днешната си пресконференция.

Прочети цялата