База Данни Картини

Как технологиите вредят на връзката Ви?

fb

fb

Почти невъзможно е да си представим свят, в който не сме постоянно залепени към смартфоните, лаптопите и таблетите си, където няма WiFi на всяки ъгъл и не можете да намерите най-близкия ресторант с един клик.

Технологията е създала свят, в който сме по-свързани с  хората в целия свят отвсякога. Но как тези неща въздействат на начина, по който се обичаме, срещаме и правим секс?

Има много статии за това как смартфоните развалят любовта, порното пречи на насладата от секса, а онлайн свалките убиват романтиката. Да, има много негативи от това, че технологиите навлизат в живота ни и е важно да помислим за потенциално опасните си навици.

Но не е твърде късно. Малки промени могат да оправят всичко в живота ни, стига да се замислим.

Технологиите могат да навредят на любовния ни живот по най-малко четири начина. Като например:

Следенето на половинката Ви никога не е било по-лесно. Няколко клика във Facebook,Google и LinkedIn могат да Ви доставят всичко, което искате да знаете за човека, с когото се срещате и разбира се да породят ревност.

Подобна информация може да Ви накара да се сравнявате с човека, който е бил на Ваше място преди Вас, без значение дали е за това как изглежда по бельо или какво работи. Изстрадала дама, обсебена от новата приятелка на бившето си гаджето, пише по темата: „Да я следя беше форма на самоизмъчване за това, че приключих връзка, за която не бях сигурна че искам да приключа. “ Звучи ли Ви познато?

Също като да следите бившите си. Трудно е да преживеете някого, когато снимките му изскачат постоянно като новини във Facebook или Instagram, или пък ако постоянно виждате, че отбелязва, че е с други хора в любимия Ви ресторант. Ако смятате, че ще преживеете бившите трудно, най-добре да се отдрупнете от социалните мрежи за малко. За да продължите напред и да бъдете щастливи, проявете малко самоуважение и се отръпнете от бившите.

Мислим си, че знаем повече за някого, отколкото наистина знаем. Да потърсим информация за някого в Google преди да отидем на среща е стандартна практика, която определено върши работа от гледн точка на сигурността. Но да съдим някого по това какво показват резултатите в търсачката, може да провали шансовете ни да се срещнем с някой страхотен човек.

По-трудно е да запазим личния си живот личен и в същото време да споделим каквото искаме със света. Докато за някои хора е нормално да споделят всяко нещо в живота си в Интернет, за други животът си е лично техен и няма нужда да предоставят на останалите непрекъсната информация за това какво се случва с тях.

И, все пак, те ни помагат много, когато сме заети. Свързват ни с любимите хора, които са далече по света и не са чак толкова опасни, стига сами да не ги предизвикаме.

Оригиналната статия: Как технологиите вредят на връзката Ви?Sexnovini.com.

Прочети цялата