База Данни Картини

Най-неочакваната причина за отказване на секс

toilet

toilet

Всеки човек е чувал най-баналната, неоснователна и нагло лъжлива фраза за отказ на секс от момиче и това е “Боли ме главата”.

Поради това, че въпросното оправдание е всеизвестно на всички, мъжете вече не вярват, дори то да е истина.

Но има една друга причина, която жените никога не изричат, а мъжете дори не подозират. Тя често изнервя мъжката част до краен предел, тъй като те не виждат основателна причина в перфектната приказка, която така и не стига до своя край.

Според британско проучване за причините, които жените изтъкват на първо място като отказ от секс, най-честото оправдание на дамите е, че просто им се ходи до тоалетната по нужда номер две. Освен, че дамите никога няма да си признаят това, мъжете едва ли биха искали да го научат.

2% от запитаните жени са отговорили на въпроса по каква причина най-често отказват секс, именно така. Нежният пол винаги е бил по-стеснителен от гледна точка на споделянето за физиологични функции, а това поведение автоматично се изостря при наличието на привлекателен мъж наблизо.

Сигурно мъжката част е забелязала, че повечето жени сякаш не ходят до тоалетна и причината е именно тази. Подобно деликатно състояние като нужда номер две кара жените да се чувстват по-малко привлекателни и намалява либидото им почти до нула.

Така че, господа, следващия път, когато излезете с красиво момиче и се надявате все пак приказката да стигне до своя край, хапнете салата.

Оригиналната статия: Най-неочакваната причина за отказване на сексSexnovini.com.

Прочети цялата