България Север, Общество

Волейболни шефове на визита при областния

снимка: Областна администрация - Габрово

снимка: Областна администрация – Габрово

Областният управител на Габрово Николай Григоров се срещна в края на миналата седмица с ръководителите на отборите, които участваха в международния турнир по волейбол, организиран от „КВК Габрово“ за четвърта поредна година, съобщават от Областна администрация – Габрово.

Господин Григоров пожела успех и добро класиране в Шампионатите и допълни: “Вие тук сте сред приятели и връзките, които сте или ще създадете тепърва ще бъдат изключително полезни за всички участници и за всички, които обичат волейбола. Мога да ви уверя, че в Габрово този спорт има много приятели. Волейболният ни отбор е едно от лицата на Габрово, което представя града ни в страна и извън нея и то по един безпрекословен начин. Чувствайте се приятели, но не забравяйте, че на полето все пак сте противници. Надявам се, че участието ви в този турнир ще е една стъпка напред за постигане на желаните от Вас постижения.”

От своя страна гостите са изразили благодарности към организаторите на турнира за поканата и за добрите условия и споделиха, че ще дадат най-доброто от себе си, макар и да са с непълни състави.

Областният управител подари на всеки от гостите сувенир със символа на Габрово – котката без опашка и по едно дървено кречетало, изработено от габровски майстор. Президентът на „КВК Габрово“ Николай Григоров връчи на своя съименник флагче с емблемата на клуба в знак на безрезервната подкрепа, която оказва на отбора.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата