България Север, Общество

Грабеж на ул.”Аврам Гачев”

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Полицията в Габрово работи по установяване на извършителя на грабеж на жена, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Тежкото криминално деяние е било извършено снощи, около 23.20 часа на крайречната улица “Аврам Гачев”, в близост до бензиностанция.

Неизвестният извършител, използвайки сила, е отнел от габровка дамска й чанта с намиращите се в нея кожено портмоне със сумата от 39 лева, лична карта, дебитна карта и мобилния й телефон марка. По случая в РУП- Габрово е заведена преписка.

От пресцентъра на габровската полиция информираха още, че местните криминалисти разследват и два сигнала за противозаконно отнемане на мотопед и лек автомобил.

В понеделник в полицията бил подаден сигнал, че за периода от 3-ти до 19.30 часа на 6-ти октомври, неизвестен извършител е извършил кражба на мотопед “Сузуки” 50 куб.см., паркиран на ул.”Хризантема” в града. Във вторник бил получен сигнал, че за времето от 00.30 часа до 08.00 часа същия ден, неизвестен извършител противозаконно е отнел лек автомобил “Ауди” А4, паркиран на ул.”Д-р Тота Венкова” в  Габрово.

По двата случая в РУП-Габрово са заведени преписки.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата