База Данни Картини

Еротични масажи – често използвано прикритие за платен секс

Проститутки в Боровец

Еротични масажистки предлагат платени секс-услуги нерегламентирано, сигнализираха потребители на Crimes.bg. При търсене на масажист в сайтове за обяви, хората често могат да попаднат на лъжливи оферти със снимки на жени с прикрити лица, които масажират някого. Въпреки че има салони, които наистина не предлагат платени секс-услуги, се срещат и такива, които се занимават именно с това под прикритието на масажите.

Обявите предлагат срещу най-малко 40 лева красиви дами да Ви релаксират с еротичен масаж. При обаждане на телефона, даден за връзка, от другата страна обикновено питат дали към масажа ще има и допълнителни услуги. Обяснения за екстрите обаче не се дават по време на разговора.

Въпреки, че обявите обикновено гласят, че не се предлагат секс-услуги, част от салоните се намират в частни апартаменти в съмнителна обстановка.

До момента МВР е провеждало няколко акции срещу подобна дейност. На 30 септември пловдивската сводница Веселина Андонова, известна като мадам Веса скочи от 16-тия етаж. Жената е известна като съдържателка на няколко масажни салона, предлагащи и екстри към масажа.

До последно Веса твърдеше, че не е знаела, че момичетата предоставят и други услуги на клиентите и те са действали без нейно знание.

През март на територията на столицата също бяха разбити шест салона за масажистки-проститутки, в които работели 27 майки без официална работа. Жените били принудени да се занимават с проституция, за да издържат семействата си.

Напоследък все по-често се наблюдава и друга тенденция – интернет-проститутка, която доставя удоволствие на клиенти посредством пряка видео връзка. Защо все повече момичета предпочитат тази дейност, можете да прочетете тук.

Еротични масажи – често използвано прикритие за платен секс

Прочети цялата