България Север, Общество

15-годишен без книжка се блъсна в ограда на изкоп

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Неправоспособен водач пострада при пътен инцидент, информират от пресцентъра на габровската полиция.

Инцидентът е възникнал в неделя около 14.40 часа, когато бил подаден и сигналът за настъпилото произшествие на кръстовището на улиците “Орловска” с “Осми март”.

15-годишният Д.Г. от Габрово, управлявайки мотопед „Пиаджио” с несъобразена скорост, с пътя и с пътните условия се блъснал в обезопасителна ограда на изкоп. В следствие на сблъсъка момчето е получило фрактура на дясната подбедрица.

Опасност за живота му няма.

Участъкът е бил сигнализиран с пътен знак А23, допълват от полицията. Водачът на мотопеда бил изпробван за употреба на алкохол, като техническото средство отчело нулев резултат.

От пресцентъра на полицията информираха още за един пътен инцидент, възникнал в Габрово през последните три дни.

Около 17.30 часа в петък, водачът на автобус „Икарус” – 54-годишен габровец, при движение по бул. “Априлов”, намалил скоростта, за да избегне удар с престроил се пред него от лява в дясна лента автомобил., като при маневрата, 50-годишна пътничка паднала на пода в автобуса.

Пострадалата е настанена в габровската болница с травма на раменна става и на коляно, без опасност за живота. Водачът на автобуса бил изпробван за алкохол – техническото средство отчело нулев резултат. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на Пътна полиция.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата