България Север

Стартирана процедура по избор на изпълнител за зимното поддържане на ГКПП Лесово

lesЗаседание на Щаба за координация на неотложните аварийно-възстановителни работи предстои на 31 октомври в ОА Ямбол. На заседанието ще се докладва за степента на подготовка на област Ямбол за предстоящия зимен сезон. В началото на октомври, със заповеди на областен управител бяха разпоредени проверки на фирмите за зимно поддържане на пътищата от републиканската пътна мрежа и бяха разписани конкретните отговорности на общини и институции по подготовката за зимата.

Резултатите от проверките и изпълнението на плануваните превантивни мероприятия ще бъдат оповестени на заседанието на Щаба за координация на НАВР.

Междувременно, като част от подготовката за предстоящия зимен сезон, е стартирана процедура по избор на изпълнител за зимното поддържане на ГКПП Лесово. Обществена поръчка с предмет „Зимно поддържане – снегопочистване, снегоизвозване и обезопасяване на заледени и заснежени участъци в района на ГКПП Лесово” е обявена на сайта на Агенцията за обществени поръчки, като прогнозната стойност е 50 000 лв. без ДДС.

Публичната покана е с краен срок за участие до 11 ноември, след което постъпилите оферти ще се разгледат и класират от Комисия в Областна администрация.

Прочети цялата