България Север, Общество, Спорт

“КВК Габрово” излиза за победа срещу “Волей тийм УНИЦЕФ”

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Отборът на “КВК Габрово” ще играе за  победа тази вечер в зала “Орловец” срещу шампиона на Словения “Волей тийм УНИЦЕФ” и ще търси неговото отстраняване от турнира за Купата на Европейската волейболна конфедерация (CEV Cup). Волейболната среща е с начален час 18.00 часа и е мач – реванш от 1/16 финалната фаза на евротурнира.

В първата среща между двата тима, състояла се в словашката столица Братислава преди седмица, момчетата на старши – треньора Любомир Герасимов се саморазправиха със своя съперник, побеждавайки го за час и осем минути игрово време с 3:0. По този начин “КВК Габрово” взе чисти три точки от първия двубой и се нуждае от още една победа или минимум два гейма, за да продължи напред в надпреварата.

Ръководството на габровския клуб коментираха пред “Габрово Нюз”, че момчета им ще излязат на игрището амбицирани да покажат най-доброто от своята игра и да зарадват почитателите на този спорт в нашия град с чиста победа. От вчера за продажба бяха пуснати и билетите за самия сблъсък, като те се продават на служебния вход на спортната зала, а преди мача ще могат да бъдат закупени на централния вход. Цената им е 2 лева.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата