База Данни Картини

Фетиш с крака? В това няма нищо извратено

3751860288_4ec08c7837_o

3751860288_4ec08c7837_o

Не е трудно да се отдадете на орални ласки в леглото. Всичко го правят, а и начинът по който използваме устните и езика си, за да задоволите партньора си, привлича още повече и прави обстановката по-секси.

Разбира се, и ръцете могат да се включат. Те могат да оставят доста палаво усещане у Вашия човек. Странни пози, целувки, крака…

Моля!? Много хора приемат фетишизма като нещо извратено, което никой никога не бива да споделя и практикува. Факт е обаче, че всички хора си имат фетиши, независимо дали ги приемат или не.

Фетиш е привличането към определен тип хора, секс на определени места и още ред неща, които сме възприели. Но ако стане въпрос за фетиши, които не са силно разпространени сред обществото, идва моментът, в който хората ще Ви заклеймят като извратеняк.

Според проучвания на човешката сексуалност, жените могат да се възбудят докато се гримират, от обувки, от чисти чаршафи… Просто защото това ги кара да се чувстват привлекателни.

Мъжете, от друга страна се възбуждат от високи скорости, от печалба на хазарт, ако смятат че изглеждат добре… Всичко това отново е продукт на представата, залегнала в обществото, че определени неща привличат противоположния пол, което кара и нас самите да изпитваме възбуда.

Тогава защо останалите фетиши, които ни се струват по-радикални да са извратени? Стига да не се стига до крайности, фетишите са просто част от секса, която го прави по-вълнуващ и интересен и внася разнообразие в живота, който водим.

Радостта да откриете човек, който споделя нещата, които харесвате, е голяма, но същото важи и за фетишите. Ако сте привлечени от същото, което е привлякло и партньора Ви, защо това да е лошо? След като приемаме секса и привличането като нормална част от живота, е нужно да станем по-толерантни и към частта му, с която не сме чак толкова запознати.

Отново, без да се стига до крайности…

Оригиналната статия: Фетиш с крака? В това няма нищо извратеноSexnovini.com.

Прочети цялата