България Север, Общество, Спорт

Отборът на Механото спечели общинското по футбол

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

Отборът на Професионалната техническа гимназия “Д-р  Никола Василиади” е общинският първенец по футбол за юноши от 8 до 10 клас. В оспорвана среща те се наложиха с резултат 2:1 над съперниците си от Професионалната гимназия по туризъм “Пенчо Семов”.

Два отбора се класираха на трето място – от Национална Априловска гимназия и на ПМГ „Акад. Ив. Гюзелев”. Те получиха грамоти от Община Габрово заедно с победителите, заелите второ място и индивидуално отличените футболисти.

Отборът на ПГТ „Пенчо Семов“ отнесе и две награди – за голмайстор на първенството, която спечели Георги Владимиров с отбелязани 7 гола, и за най-добър вратар, с която е отличен Никола Стефанов.

За най-полезен състезател е обявен Георги Братов от ПТГ „Д-р Никола Василиади”.

Общинското първенство по футбол за юноши от 8 до 10 клас се проведе от 4 до 6 ноември и е част от Ученическите игри на учебната 2013/14 година. В него участваха общо шест отбора от Национална Априловска гимназия, ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“, ПТГ „Д-р Никола Василиади”, ПГТ „Пенчо Семов”, ПГ по Строителство и СОУ „Отец Паисий”. Срещите се играха по системата на директното елиминиране.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата