База Данни Картини

Любимият секс на мъжете

6359591967_03ca2e2fb8_o

6359591967_03ca2e2fb8_o

Има много видове и причини за секс и всеки предпочита различен. Разбира се, жените и мъжете харесват различен, но има сега ще се съсредоточим върху мъжката част от населението.
Какво харесват те?

Забранен секс

Мъжете обожават, когато „Не мога!“ става „Ами добре, но само веднъж…“ Без значение дали става въпрос за анален секс, секс на публично място, секс с обвързана жена и т.н. Важното е да го искат, да знаят, че не могат да го имат и да го получат!
Не подценявай силната доза адреналин и удовлетворението от възнаграждаване на усилията. Не случайно има една приказка, че забраненото винаги е най-сладко!

Секс след скандал

Любимият не само на силния пол. Така връзката с партньора се заздравява и напрежението между двамата се инвестира в приятни занимания вместо в караници.
За мъжете този вид секс е двойна награда, защото едновременно няма нужда да дават обяснения и получават любимото си нещо. Освен това гарантирано ще дадат всичко от себе си, за да задоволят половинката си и да я умилостивят.

Тройка с две жени

Мъжете обичат да гледат голи жени, а колкото повече са те, толкова по-добре. Ако им демонстрират колко добре са задоволени, просто ще откачат.

Секс с пияна жена

Не мъртво пияна, но леко подпийнала и освободена дама, която не се притеснява да прави каквото поиска, за да го удовлетвори. Алкохолът премахва всички граници и почти гарантира най-перфектния секс в живота му.
Какво повече може да иска един мъж?

Оригиналната статия: Любимият секс на мъжетеSexnovini.com.

Прочети цялата