База Данни Картини

Открития, направени блгодарение на порното

d

d

Оказва се, че порно филмите имат голям принос към развитието на цивилизацията. То е оказало благоприятен ефект не само на милионите будни до среднощ тийнейджъри, но и на много други хора, които дори не подозират за това.

Филтрите за камери са създадени специално, за да не се виждат раздразненията по кожата на порно актьорите от постоянното бръснене и ожулванията по време на секс.

В средата на 70-те години порното било в разцвета си и актьорите започнали да получават травми по време на секс и изкривяване на гръбначния стълб. Затова продуцентите се принудили да закупят огромно количество медицински гелове. В резултат продажбите на фармацевтични продукти се вдигнали рязко. В Германия решили дори да смесят карбомер и кетопрофен и се получил „Фастум гел“.

Кремът за депилация е измислен от гримьорка в порно студиото SweetX в Германия на име Сандра Дорбингколф. По-късно немската компания Reckitt Benckiser закупила патента и започнала да го произвежда серийно.

Дамският презерватив също е измислен като предпазна мярка от СПИН и други предавани по полов път болести. Той е направен от латексова ципа, по-евтина от мъжки презерватив , не се забелязва от зрителите и не пречи на по-грубите сцени.

Първите сайтове, които предлагали плащане онлайн са именно порно сайтовете. В момента това е много популярна тактика и се използва от много бизнесмени и потребители. Първата компания, която предлагала плащане онлайн за гледане на голи момичета е Electronic Card Systems.

Изкуствените мигли също са плод на порноиндустрията. Те стават много популярни след излизането на филма „Dirty Eye Lashes“ , в който порно актрисата Глория Делфи доставя удоволстие на партньора си с изкуствените си мигли.

Оригиналната статия: Открития, направени блгодарение на порнотоSexnovini.com.

Прочети цялата