България Север

Снимки: ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово продължава работата по европроект

oikВ ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово продължава работата по Проект BG051РО001-3.1.06 “Подобряване на качеството на образованието в средищните училища, чрез въвеждане на целодневната организация на учебния процес” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

В ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово за учебната 2013/2014 година са организирани 12 полуинтернатни групи.

За провеждането на часовете по занимания по интереси в полуинтернатните групи по проекта бяха доставени материали и пособия.

Г-жа Тинка Атанасова – директор на училището, раздаде на учениците игри, скицници, цветни моливи, маркери, химикали и бележници. Първокласниците от първа и втора полуинтернатна група получиха раници с логото на проекта.

Г-жа Атанасова пожела на учениците да ползват материалите за развиване на своите интереси, да бъдат все така активни при изпълнeнието на дейностите по проекта и все така старателни в подготовката на уроците си.

Третокласниците от пета полуинтернатна група поздравиха всички присъстващи с песни и стихотворения, а първокласниците рецитираха и на английски език.

Възпитателната работа в полуинтернатните групи е подчинена на общите цели на училището, но същевременно е съобразена с потребностите и интересите на учениците, насочени и към осмисляне на свободното им време.

Прочети цялата