База Данни Картини

Завъртете главата му с няколко секси трика

5384214687_ec195ae3ca_b

5384214687_ec195ae3ca_b

Всеизвестен факт е, че любовта на мъжа минава през стомаха и именно затова е изключително важно да можете да готвите. Запишете се на курс, ако е нужно. Питайте приятелка за онази тайна рецепта за вкусната пилешка супа…

Вместо да излизате по ресторанти, се занимайте сама. Той ще оцени не само храната, но и вложеното време. Преминете от храненето направо към десерта в леглото. Ако е сит, ще бъде по-добър отвсякога.

Обличайте се секси

Никой няма да се влюби във Вас само заради невероятния Ви ум. За това е нужно да поддържате както тялото си във форма, така и да се обличате добре. Вашият човек няма как да не оцени секси бельото и блузката, очертаваща бюста Ви.

Пишете му палави съобщения

Изпратете му секси съобщение няколко часа преди срещата, за да се подготви за предстоящия секс-маратон. Може да му изпратите палава снимка със закачлив текст, което ще го държи в напрежение през цялото време преди срещата.

Направете се на непозната

Резервирайте хотелска стая и му изпратете загадъчна бележка, с която го каните там. Гарантирана изненадваща за него почивка плюс секс-уикенд.

Танцувайте еротично в скута му

Любовната игра е важна колкото за Вас, толкова и за него, макар да е изразена по различен начин. Никой мъж няма да откаже танц в скута, придружен със секси музика и разсъбличане.

Сбъднете му желание

Като малки, момчетата се радват на изпълнени от Дядо Коледа желания. Сега е моментът да станете Снежанка и да изпълните някоя негова сексуална фантазия. Смятаме, че ще се възхити.

Оригиналната статия: Завъртете главата му с няколко секси трикаSexnovini.com.

Прочети цялата