База Данни Картини

Как жените разбират, че тайно ги шпионирате?

phone

phone

Господа, не е хубаво да следите новите си половинки и то-в никакъв случай. Това не само плаши жените, но ги кара да избягат от Вас по най-бързия начин.

Когато говорим за следене, не става въпрос само за физическо следене. Като такова се счита и редовното преглеждане на Facebook-профила, снимките, статусите, приятелите…Общо взето, обесебеност.

И така, как една жена може да разбере, че я следите?

Ако споменавате неща, които не Ви е казвала.

Обикновено хората се изпускат, ако знаят повече отколкото би трябвало. Ако кажете нещо за което тя не Ви е казала, изглежда странно и подозрително.

Споменавате снимки, на които е отбелязана преди години

Трудно е да започнете разговор на първа среща, но не е добра идея да споменавате нейни снимки във Facebook от преди дълго време. За дамите това е сигурен знак, че следите всеки детайл от живота им онлайн.

Говорите за общите си интереси

Ако не сте говорили за интересите си, е странно да споменавате какво общо имате помежду си.

Винаги харесвате това, което публикува

Странно е, че винаги харесвате всяко нейно състояние, снимка или коментар в социалната мрежа. Няма как да не забележи, че се най-верния й фен, но това определено ще я изплаши.

Момчета, важно е да бъдете себе си и да общувате нормално. Нищо няма да се промени от това, че я следите, освен че ще я накарате да спазва дистанция.

Оригиналната статия: Как жените разбират, че тайно ги шпионирате?Sexnovini.com.

Прочети цялата