База Данни Картини

Жените, за които мъжете не искат да се женят

0

0

Жените искат да се женят, мъжете – не и толкова. Ситуацията обаче е много по-сложна отколкото си представяте. И мъжете, разбира се, искат да имат сериозна връзка, но с точно определени типове жени.

Не всички дами са подходящи за обвързване, както и не всички типове мъже. И така, какви жени отблъскват силния пол?

Тя ревнува

В рамките на нормалното е съвсем приемливо, но някои дами просто прекаляват. Тя е недоверчива, винаги е подозрителна, разпитва го, проверява телефона и  Facebook-профила му. Тя вечно е недоволна от това каквото е направил, но въпреки това не иска да си тръгне.

Тя командва

Тя е контролираща, себична и амбициозна и има риск децата Ви да останат осакатени емоционално от взискателния й характер. Освен това има риск да бъдете потискани от мнението й през цялата Ви връзка. Никой не иска да се чувства виновен постоянно и да слуша лекции на тема „живот“.

Няма планове

Несериозна, живееща от ден за ден, залепила се за Вас…Тя се вижда единствено тук и сега и няма представа какво ще направи утре. Никой не може да бъде сигурен дали такава жена не биси тръгнала внезапно някой ден.

Обсебена е

Страда от едипов комплекс и иска Вие да замествате баща й. Извратено и няма как да се случи.

Постоянно отслабва

Никога не е доволна от килограмите си. Яде само храна за зайци и не обича да готви. Ако в по-добрия случай харесва творчеството в кухнята, не Ви прави компания по време на хранене. Оценява нещата предимно по външния им вид и поради тази причина е изключително взискателна.

Оригиналната статия: Жените, за които мъжете не искат да се женятSexnovini.com.

Прочети цялата