База Данни Картини

Наръчник на мъжката дразнителка

6

6

Да, не можем да живеем без тях, но понякога ни вгорчават живота, така че може да си позволим да сме малко странни, така че да ги подразним. А сега, извън рамките на шегата, мъжете се чувстват наистина подразнени, че се държите с тях по определен начин.

Те биха искали половинка, която да откликва на чувствата им, но някои дами са малко крайни в опитите си да драматизират и по този начин ги отблъскват. И така, каква е една истинска мъжка дразнителка и как да я разпознаем?

Ако:

Винаги увърта…

Любимият метод на жените-дразнителки за измъчване на жертвата. Пардон! Половинката. Никога не казват какво точно искат, но когато мъжът предприеме ход, който не е по вкуса им, недоволстват и се сърдят.

Плаче…

С повод, без повод, по няколко повода… Винаги си намират причина за плач. И не, такива моменти не са оправдани дори от предменструалния синдром. Дразнителките могат да изпаднат в сълзлива истерия за всяко едно нещо, което кара партньора им да бъде предпазлив и постоянно да обмисля дали това, което прави би ги наранило. Както се досещате, колкото и да го обмисля, винаги греши. Поне според дразнителката.

Разказва нещата по безброй пъти…

Дразнителките умеят да повтарят една и съща история като развалена грамофонна плоча, въпреки че жертвите /партньорите/ вече са я наизустили. Особено любимо занимание на дразнителките е да тъгуват по отминали времена, в които любимият не е бил заедно с тях, така че да го накарат да се чувства виновен за съществуването си.

Иска извинения за всичко…

Ако жерт… партньорът им закъснее с 5 минути, незбавно искат обяснение и доказателства защо е закъснял. После се сърдят с часове. Респективно, когато те закъснеят са абсолютно в правото си, защото /1 300 причини, които непременно ще изброят, ако партньорът се разсърди/.

Винаги е права…

Мъжете не могат да направят нищо както трябва! Или приятелките им, или колегите… Никой, само те.

Иска обаждане на всеки час…

С подписването на този договор, едната страна, наричана за по-кратко Жертвата /Партньорът/ се задължава да не пропуска обаждане във всяка свободна секунда и да уведомява втората страна, наричана за по-кратко Дразнителката за всяко свое действие в нейно отсъствие.

Ох, защо не си като!?

Защо не си като бившия ми? Или като татко, който така обича да ме глези. Или като онзи актьор, който гледахме снощи? Защо си себе си? Не те харесвам…

Ти постъпи така, защото…

Дранителките обожават да анализират, особено когато жертвата се намира в положение на крайна апатия към света. Обичат да повтарят еднаи съща част от гениалния си анализ с незнайна цел…

Момичета, просто не бъдете такива…

Снимка: Flickr/ Mary.W

Оригиналната статия: Наръчник на мъжката дразнителкаSexnovini.com.

Прочети цялата