База Данни Картини

Влияние на световните събития върху мастурбацията

Снимка: Pornhub.com

Благодарение на статистическите данни за потреблението на сайта Pornhub, е изготвена интерактивна карта, която отразява как големите, значими световни събития влияят на трафика на порно в интернет или с други думи на маструбацията в домашни условия по света.

В списъка със събития от световна значимост са включени големи спортни мероприятия, политически, икономически и др мероприятия, като Олимпиадата в Лондон през 2012 г. финалът на Европейското първенство по футбол същата година, обявяването на финансовата криза в Гърция, скокът от ръба на Космоса на Феликс Баумгартнер оповестяването на iPhone 5. Анализ на посещаемостта на сайта е направен и спрямо големите празници като Коледа, Великден и Нова година.

От резултатите виждаме например, че в Европа, по време на  финала за Евро 2012 г. е отчетен ръст на трафика към порно сайта със седм процента, с изключение на Испания и Италия (страните финалистки), където има спад на посещенията със, съответно, 35 и 40 процента.

Друг пример- Япония. В деня на Коледа през 2012 г. се отчита ръст на този тип забавления с 8%, докато средно, в цял свят се наблюдава спад от цели 22%.

Спад в трафика от Гърция със 7% отчитаме по време на финансовата криза там. Със същите тези проценти отразяваме и в САЩ при смъртта на Осама Бин Ладен.

Най-големият спад в трафика на интернет порно е в навечерието на Нова година през 2012 г. В САЩ той е 34%,  в Бразилия 36%, във Франция цели 60%, а в Аржентина – забележителните 70%, което води до общ глобален спад от 28%.

 

Оригиналната статия: Влияние на световните събития върху мастурбациятаSexnovini.com.

Прочети цялата