България Север

Снимки: Състезание по английски език в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово

lingНа 3 декември във връзка с предстоящият патронен празник на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово, се проведе поредното съпътстващо мероприятие – „Състезание по английски език“. В него взеха участие ученици – възпитаници на училището, които се състезаваха в два смесени отбора съставени от ученици от осми и единадесети клас.

В надпреварата взеха участие общо 8 ученици, които демонстрираха своите знания по английски език с помощта на мултимедийната интерактивна дъска, която е монтирана в мултимедийния кабинет на учебното заведение. За учениците имаше осигурени от ръководството предметни награди, както и такива, които бяха осигурени лично от преподавателката по английски език г-жа Калинка Колева.

Празненствата по повод патронният празник на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово започнаха в началото на тази седмица с представителна изява на екоклуб „Странджа“.

В празничната програма на учебното заведение има още редица спортни състезания, както и представителни изяви на различни клубове от учебното заведение.

 

Прочети цялата