България Север, Общество, Спорт

Коко: Мечтите са безплатни и ние ще продължаваме да мечтаем

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

Огромно облекчение и задоволство беше изписано на лицето на президента на “КВК Габрово” Николай Григоров след края на инфарктния 1/8 финален двубой срещу белгийския „Префаксис“ (Менен), в който габровският тим изтръгна победата след шестгеймова битка.

Коко не сдържа радостта си и секунди след последната точка нахлу на терена, за да сподели емоцията с отбора. Малко по-късно авторът на проекта “КВК Габрово” застана пред микрофоните, информира спортно издание sport-gabrovo.com.

“Щастлив съм първо като човек и като гражданин на Габрово, че направихме страхотен спектакъл и успяхме да победим, защото в крайна сметка се помнят победите. За мен това, че успяхме да направим такава трудна победа – от 1:2 да вземем три последователни гейма, от които два тайбрека, е нещо сериозно. Честно казано, бях се отчаял, но въпреки всичко си имах едно наум, че можем да излезем от тази ситуация.

Искам да поздравя екипа и най-вече момчетата, които се раздадоха максимално. Видях в нашия отбор страхотен дух, силна воля за победа. Срещнахме един абсолютно корав и балансиран отбор, с много стабилни нападатели. Топки, които са спасени в дълбочина – на пети-шести метър, те успяваха да ги отиграват и то да ги отиграват безапелационно. Ние също играхме много силно. Момчетата дадоха повече от 100 процента”, заяви Николай Григоров.

Цялото интервю с президента на вицешампионите на България по волейбол, снимки, както и какво още сподели можете да прочетете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата