База Данни Картини

Шокиращи разкрития за убития Веселин!

Палачите на Веселин още тънат в неизвестност, полицията ги издирва!

Още във вторник е починал 64-годишният врачанин. Веселин Иванов беше открит бездиханен в сряда в дома си. Към 18 часа така го заварил неговия племенник. Иван Йорданов открил роднината си с прободна рана на врата в жилището му на ул. „Алеко Константинов” . Улицата е много близко до площад „Свети Софроний Врачански”. Наръганият в областта на шията е работил като пазач на паркинг за тежкотоварни автомобили и ТИР-ове.

ubiistvoНай-вероятно преди фаталната вечер у тях е имало гости. След поредната запивка е избухнал скандал, който е завършил трагично и непоправимо. Някой от гостите е наръгал 64-годишният мъж и след това всички са се измъкнали. Като доказателство за версията си криминалистите изтъкват, че в дома на ликвидирания не е откраднато нищо и вратата не е разбита с взлом. Освен това по трупа на 64-годишният мъж не са открити следи от друго кощунство. Кои са нападателите обаче все още е загадка.

Засега полицаите продължават да издирват гостите на Иванов, участвали в кървавата веселба. Трупът на нещастника е откаран в местната болница за аутопсия. След като тя бъде извършена, ще бъдат оповестени конкретните причини, довели до кончината на 64-годишния Веселин Иванов от Враца.

Съседите на мъжа са напълно шокирани от новината.