База Данни Картини

Знаете ли защо Цветанов намрази Антон Петров – Хамстера?

Цветелин Кънчев направи скандални разкрития за Цветан Цветанов

Интервю с лидера на „Евророма“ скандализира предаването на Кулезич по НОВА ТВ. В него известният „Дон Цеци“ обяви, че на младини прякорът на Цветан Цветанов бил „Хамстера“. По думите му, бившият вътрешен министър е намразил Антон Петров-Хамстера, защото носел същия прякор.

Според БЛИЦ, известната ТВ водеща е скрила материала, но след вчерашната публикация в сайта на медията, шефовете на НОВА ТВ са притиснали Кулезич.

Знаете ли защо Цветанов намрази Антон Петров – Хамстера?

Защо Цветанов намрази Антон Петров – Хамстера?

В интервюто, направено преди дни, Цветелин Кънчев определя методите на бившия вътрешен министър като „безобразни“. От високото стъпало на властта, Цветанов раздаваше определения и присъди, без да има правото на това. Добре известно е, какво ставаше с неудобните съдии по негово време. Съвсем безсмислени бяха всички операции на МВР с помпозни имена, с които той успя да отклони вниманието на обществото от сериозността на положението. Така ГЕРБ съумя да овладее престъността и да я насочи в своя изгода, коментира лидерът на „Евророма“.

Той имаше доста проблеми с правосъдието и днес е предпазлив, стане ли дума за нещо конкретно. Така че, дали Цветанов е престъпник, или не – думата ще има българският съд, а за всичко трябват доказателства, посочва Дон Цеци, споделяйки библейската мъдрост: „Не съди и не ще бъдеш съден!“. А съдбата на бившия вътрешен министър е повече от ясна, тъй като бабата на Цветелин Кънчев, която е гадателка, видяла решетки и зад решетките – Цветан Цветанов, цитира част от интервюто БЛИЦ.

Знаете ли защо Цветанов намрази Антон Петров – Хамстера?

Прочети цялата