България Север

Видео: Пълен запис от 29-то редовно заседание на ОбС-Елхово

savЗа пореден път ElhovoNews.info излъчи заседанието на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата започна минути преди 9:00 часа и то бе достъпно на началната страница на www.elhovonews.info за всеки желаещ да проследи работата на съветниците в местния парламент.

С решение на общинските съветници от днес бе направена окончателна актуализация на сборния бюджет на община Елхово, като тя бе приета с пълно мнозинство. В част от актуализираните пера бе и субсидия в размер на 40 000 лева на болницата в град Елхово, с което средствата за 2013 година, които Община Елхово е подпомогнала болничното заведение достигнаха до 315 000 лева.

С решение на общинските съветници от днес, бяха направени редакции в Наредба № 14 за определяне на размера на местните данъци на територията на община Елхово, както и Наредба № 7 за определяне и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Елхово. Данъците на жителите в община Елхово за 2013 година остават без промяна. Редакциите на наредбите, касаеха текстове относно данъчните ставки за моторните превозни средства, които както знаете бяха променени с решение на Министерски съвет от тази година.

Прочети цялата