База Данни Картини

Черна Коледа! Жестока трагедия разтърси Перник!

trup-linejka1

Кървавата драма се разигра в една от бензиностанциите в града

Жестока драма потресе жителите на град Перник. Трагедията се разигра преди броени часове. Семейство, живеещо в миньорския град, пазарувало за предстоящите празници в магазин на търговска верига „Кауфланд“. Мъжът оставил съпругата и двете си деца в магазина, заявявайки че отива да зареди колата с гориво в близката бензиностанция и след това ще мине да ги вземе от магазина.

Перничанинът заредил гориво за 20 лева от бензиностанция „Лукойл, която се намира на метри от хипермаркета. След като платил на касата, той влязъл в тоалетната на търговския обект. Тъй като се забавил 30 минути, служителите на бензиностанцията решили да проверят какво се случва. Вратата би заключена. Касиерите подали сигнал полицията. След минута пристигнали полицаи от намиращото се в близост районно полицейско управление.

Черна Коледа! Жестока трагедия разтърси Перник!

Работата по случая продължава

Униформените разбили вратата. Гледката, на която се натъкнали била повече от потресаваща. Юлиян лежал на пода, облян в кръв. Младият мъж прерязал сънната си артерия. Той е издъхнал от кръвозагуба, пише „Блиц“, цитирайки „За Перник“.

Под публикацията в електронното издание е оставила коментар е покрусената съпруга на самоубилия се, която пише, че Юлиян е обичал много семейството си. Негови приятели изказват съболезнования на семейството, пише „Блиц“.

Към оригиналната статия

Черна Коледа! Жестока трагедия разтърси Перник!

Прочети цялата