База Данни Картини

Безумие! Вижте как седмокласнички се обиждат заради момче

sedmoklasnichki-300x227

„Бегай бе, мършо“, е сред най-меките съобщения, които Христина изпраща до бившата си най-добра приятелка

Случващото се в българските училища и сред българските деца е обект на все по-сериозни дискусии. След редицата потресаващи престъпления, извършени от малолетни срещу техни връстници, все повече хора се питат какво всъщност става в учебните ни институции и кой се грижи за децата ни в тях.

Безумие! Вижте как седмокласнички се обиждат заради момче

Класната на Христина (вляво) и Евелин не прави нищо, за да потуши конфликта

Поредният случай на потресаващо поведение от страна на момичета на 13 години взриви нета. Става въпрос за седмокласничките Христина и Евелин, които до преди скандала са били най-добри приятелки. Несподелена любов на Хриси към връстника им Паоло обаче нагнетява обстановката. Младежът предпочита да общува с Евелин, което вбесява приятелката й и тя се заема със задачата да срине психически довчерашната си дружка. За целта отхвърлената ученичка успява да настрои съучениците си срещу Евелин, които при всяка възможност я унижават и обиждат.

Заради постоянния тормоз Евелин отказва да стъпи в училището, а майка й обмисля да я премести. Дори и вкъщи обаче тормозът не спира. Христина започва да изпраща заплашителни съобщения и обиди. „Бегай бе, мършо“, е сред най-меките „послания“, които Евелин получава. За капак, директорката на училището, както и класната на двете момичета, отказват да се намесят, за да помогнат за разрешаването на конфликта, предават от БЛИЦ.

Към оригиналната статия

Безумие! Вижте как седмокласнички се обиждат заради момче

Прочети цялата