База Данни Картини

Хорър! Това 18-годишно момче изпрати на леля си най-ужасяващия подарък!

podarak-300x226

Потресаващ случай преди настъпването на 2014-та!

Жестоко убийство е извършил 18-годишен младеж. Най-вероятната причина е заради неговия мързел и неспазено обещание. Алексис Валдес живеел в едно жилище в Чикаго със своята леля и нейния приятел Силвестре Диаз-Хернандез. 41-годишния мъж и неговата половинка поставили условие на тийнейджър, за да живее при тях в Америка.

Той трябвало да се учи, да работи, да участва в семейния бюджет, да се включва в домакинската работа. Нищо от това обаче младежът не изпълнил. Безкрайните кавги и натяквания само действали агресивно на младежа, който замислял пъклен план. Освен това леля му вече му подхвърляла, че е време да напусне апартамента.

Хорър! Това 18 годишно момче изпрати на леля си най ужасяващия подарък!До фаталната Бъдни вечер, когато Валдес реализирал замисъла си. Момчето яко се напило за кураж. Приятелят на леля му бил отишъл да празнува със свои роднини, а лелята на момчето била на купон. Когато Хернандез се прибрал в жилището си след посещението на близките видял, че няма бира. Тя била изпита до бутилка от момчето. Решил да зареди запасите.

Помолил малкия да дойде с него до магазина, за да напазаруват по-голямо количество. Младежът се съгласил, още повече че вече обмислил как да свърши пъкленото си дело. След като се прибрали от покупките, той ударил 41-годишния мъж с огромен чук, който бил скрил на сигурно място. След което хладнокръвно го заклал и му отрязал главата. Навръх Коледа я поднесъл като подарък на своята ужасена леля. 18-годишният младеж сам се обадил в ранните часове на деня в полицейския участък, за да се предаде след стореното.

Към оригиналната статия

Хорър! Това 18-годишно момче изпрати на леля си най-ужасяващия подарък!

Прочети цялата