База Данни Картини

Ад! Вижте какво се случи с набедения убиец на Хюлия!

ivan-300x281

Това, което медии причиниха на Иван, е чудовищно!

Грешка може да ти коства бъдещето, спокойствието и дори да застрашава живота ти. Петното, което недоразумението в публичното пространство ескалира завинаги преобърна живота на Иван. Същият бе набеден за убиец на 24-годишната Хюлия. Момичето бе намерено мъртво с огромна рана на главата си, а трупът й бе захвърлен в лозови насаждения край автомагистрала „Хемус” в близост до град Варна.

Двамата с Иван са били съученици в техникума по икономика в морската столица. Соченият за килър е семеен и след като снимката му се завъртя из почти всички вестници и сайтове, момчето е толкова стресирано, че не ходи на работа. Същата драма е попречила и на неговата съпруга, която изпитва силен срам и неудобство от случилото се със съпруга й. Това каза майката на набедения за убиец младеж пред зрителите на bТВ.

Ад! Вижте какво се случи с набедения убиец на Хюлия!Родителката се зарече да си търси правата по съдебен ред. Защото се оказа, че това е просто съвпадение на имената. В класа на двамата е имало още едно момче, със същото име Иван. Според разследващите той е вероятния убиец на красавицата. Момичето може би е очистено заради искания огромен откуп от нейните родители в размер на около 300 бона.

Предполагаемият извършител на гнусното престъпление е заловен на влизане в Холандия. Той е тръгнал да бяга, за да се отърве от преследвачите.

Набеденият Иван пък предполага, че снимката му е дадена на медиите от профила му в социалната мрежа. Преди това страницата му във Фейсбук била закатанчена. Той твърди, че с убитата девойка се знаят само бегло.

Към оригиналната статия

Ад! Вижте какво се случи с набедения убиец на Хюлия!