България Север, Общество

Областният събра държавни и общински структури

снимка: Областна администрация - Габрово

снимка: Областна администрация – Габрово

Изпълнявайте с чест и отговорност своите задължения и задачи, за да може в края на настоящата година всеки един от нас, правейки своята равносметка да е доволен от себе си и удовлетворен от добрите резултати. А те за нас трябва да означават само едно – по-добър живот и просперитет на нашите съграждани, на нашите общини и нашата област.

С тези думи областният управител Николай Григоров се обърна към своите гости, по време на традиционната за началото на всяка година среща с председателите на общинските съвети, кметовете на общини и директорите на териториалните структури в областта.

В своето обръщение Николай Григоров подчерта, че неведнъж през тези месеци се е налагало да се работи в трудна, динамична и дори на моменти критична обстановка, но смята, че всички са се справили. “Смятам, че хората които ръководят държавни институции и общините в региона ни, се справиха добре и това не е комплимент, а достатъчно адекватна преценка”, допълни губернаторът.

Николай Григоров заяви увереността си, че през настоящата 2014-та година всички ще положат максимални усилия, за да просперират общините в област Габрово, а проблемите, пред които неминуемо ще се изправят ще бъдат решавани в режим на диалог и добронамереност.

Областният управител използва случая да благодари на екипа работил по тазгодишното издание на “Дързостта да бъдеш първи-Индустрията”, в лицето на Регионален исторически музей – Габрово, Регионален архив – Габрово, Регионалната библиотека „Априлов – Палаузов”, Божидар Стойков осъществил превода и печатница „ЕКС-ПРЕС” ООД. Особена благодарност Григоров изказа и на хората, благодарение на които изданието стана факт – Сдружението на работодателите и индустриалците в Габрово „Дързостта да бъдеш първи”.

Коктейлът на областния управител и тази година беше възложен на учениците от ПГТ „Пенчо Семов”, които със старанието и добрите си резултати извоюваха това право и за пореден път показаха висок професионализъм, получавайки добра оценка от гостите.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/14058610933873

Прочети цялата