България Север, Общество

Двама мъже се млатиха като за последно

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Двама мъже са си спретнали меле в севлиевското село Градница. Инцидентът е станал в сряда в часовете малко преди полунощ. Около 23.30 часа, в жилището на 49-годишен мъж от село влетял 25-годишен мъж от същото село, който предизвикал скандал, информират от полицията.

Спречкването прераснало в сбиване, при което били счупени и 6 прозореца на къщата. Посоченият за извършител мъж бил установен и му били снети обяснения. Работата по цялостното изясняване на случая продължава.

На местопроизшествието е извършен оглед. Започнато е досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК.

Към полицейската сводка за вчерашния ден от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово информираха още, че в рамките на ежедневния обход в Плачковци, полицейски служители посетили местното училище, където им било съобщено за кражба на мобилен телефон, собственост на малолетна ученичка. Предприетите действия по разкриване автора на деянието дали мигновен резултат и извършителят бил установен. Това бил 14-годишен ученик в същото училище. Мобилният телефон бил намерен и иззет. По случая е заведена преписка.

По-късно същия ден, в района на ул.”Люляк” в Плачковци, полицаите спрели за проверка лека втомобил “Рено”, управляван от 39-годишен мъж от старозагорското село Братя Кунчеви. В багажника на автомобила били намерени различни метални отпадъци – винкели, варели и др. При изясняване произхода на вещите униформените установили, че водачът и 39-годишният му спътник изкупували отпадъци от черни метали без да имат задължителния за тази дейност лиценз. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата