България Север

Снимки: В ПГ „Ст. Караджа“ бе проведен открит урок в часа на учениците, които специализират „Малък и среден бизнес“

nickВ часа по маркетинг учениците с помощта на своя учител Иван Данков, чрез мултимедийна презентация представиха темата на урока – „Търговска марка и опаковка – елементи на продуктовата политика“. Обсъдиха ценови предложения за определен продукт и формирането на промоция и продажба на продуктите.

По време на урока учениците разработиха проекти за търговска марка на определен продукт, а през следващия час след проверка на проектните работи ще бъде подредена изложба с търговските марки. До края на месец март в професионалната гимназия са планувани 4 открити урока във всяко едно професионално направление.

Целта на откритите уроци е оценка на квалификацията на учителите и учениците за начина на представяне на уроците, приложението и използването на интерактивни методи, на информационно комуникативни технологии в новия урок, които да ги направи интересни за учениците и да им даде възможност и те да участват и да се чувстват полезни за това, което учат. Следващият открит урок ще бъде в терминалната зала по електротехника.

Прочети цялата