България Север

Снимки: Туристически информационен център Елхово участва в международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в София

tonyОт 13 до 15 Февруари в Интер Експо Център  – София ще се проведе  международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Тази година в изложението участва и екипът на Туристически информационен център Елхово. Те ще представят туристическа дестинация Долна Тунджа с условен център град Елхово. За участието си екипът е събрал брошури, карти и други рекламни материали, които да представят района с всички негови туристически забележителности, места за отдих и почивка. При представянето ще се набляга на природните дадености, богатото културно-историческо наследство, бита и гостоприемството на местните хора. Туристически информационен център Елхово е съизложител на щанда на Министерството на икономиката и енергетиката. Всеки желаещ да разгледа щанда може да го открие в зала 2, щанд Д-10.

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО вече 30 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес, като най-представителното и посещавано от бранша изложение в България. В него вземат участие 250 изложители от национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и др. фирми от България и от 20 страни от цял свят.

Прочети цялата