България Север, Общество

Кола излетя от пътя и се обърна в коритото на река

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Лека кола се е преобърнала вчера в коритото на река Тревненска, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово. Няма опасност за живота на пострадалите. Инцидентът е станал около 14.45 часа.

29-годишната шофьорка от Плачковци се движела с несъобразена скорост по ул. “Патриарх Евтимий” в Трявна и на излизане от ляв завой с обратен вираж, изгубила контрол над автомобила. Превозното средство излетяло от пътя и се преобърнало в коритото на реката.

Жената, управлявала лекия автомобил “Фолксваген Голф” и 6-годишният й син, който пътувал в колата били откарани в МБАЛ-Трявна с комоцио и контузии. При проверката за алкохол, техническото средство отчело нулев резултат.

На местопроизшествието е извършен оглед, а по случая е започнато досъдебно производство.

От полицията в Габрово информират и за още един пътен инцидент, възникнал през вчерашния ден.

Снощи около 19.25 часа, на ул. “Капитан дядо Никола” в областния град, станала катастрофа, при която лек автомобил „БМВ”, управляван от 23-годишен габровец, движещ се с несъобразена с пътните условия скорост – мокра настилка, при излизане от десен завой, изгубил контрол над колата и се ударил челно в насрещно идващия автобус „Икарус” от градския транспорт.

При инцидента е пострадал водачът на “БМВ”-то, който е настанен в МБАЛ-Габрово с фрактура на лицеви кости. Водачите били изпробвани за алкохол, като техническото средство отчело нулеви резултати и за двамата. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на Пътна полиция.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата