България Север

Първият официален мач на ОФК Елхово ще бъде в третия уикенд на месец март

Снимка: yambolsport.net

Снимка: yambolsport.net

Представители на отборите-участници в първенството на А областната мъжка футболна група се събраха при шефа на Областния съвет на БФС-Альоша Лужецки и обсъдиха въпроси, свързани с провеждането на втория полусезон в областния футболен елит съобщава областният спорен сайт yambolsport.net. ОФК Елхово бе представляван от старши треньорът на тима Димитър Иванов.

Няма да има промяна в броя на участващите отбори и всички дванадесет  отбора продължават участието си в първенството, което обещава да е доста интересно и през пролетта. Двубоите в А областната мъжка футболна група се подновяват на 15 и 16ти март.

По програма ОФК Елхово стартира шампионата срещу състава на ФК Межда, а кръг след това ще гостуват в село Кукорево на Тракиец.

До този момент ОФК Елхово е изиграл три срещи в своята подготовка, като само преди дни победиха ФК Аполон – Сливен с 4:0 тук в град Елхово, равен резултат 2:2, като гост срещу третодивизионият ОФК „Сливен-2000″, както и победа срещу Бисер с 6:2 в двубой игран отново в град Елхово. Като част от предсезонната подготовка футболистите на ОФК Елхово, за втора поредна година проведоха двудневен лагер извън град Елхово, като тази година те бяха приети в Екоцентър РумиКА.

Прочети цялата