България Север

Снимки: С обич за мама – празници в ЦДГ ”Надежда” – Елхово

nadПразник на обичта и признателността на всяко дете към мама, трогателни стихове, песни и танци, поднесени с много любов – това беше 8 март в ЦДГ”Надежда”. Денят на мама винаги е предизвиквал много силни емоции и сълзи от радост, че мама е в детската градина, както и сълзи от мъка, че трябва да се застане някъде там, необяснимо защо, когато мама е толкова близо и може да се прегърне. Последното се случва понякога в малките групи, но по-големите деца вече знаят, че мама е тази, която се радва с тях, грижи се за тях, когато са болни, помага в тетрадките, когато нещо не е ясно, изморена изслушва, приготвя храна, оправя легла , почиства, тръгва на разходка и 8 март е денят, в който трябва да й кажем БЛАГОДАРЯ. Не могат да се изброят всички нейни задължения. Тя прави всичко най-добро за децата си, така както прави баба за нея. На този мил празник децата са научили най-съкровените стихове, пеят най-прочувствените песни, за да поздравят мама и баба, поднасят цветя , снимка и подарък с благодарност към най-скъпите хора. И отправят пожелания за здраве и щастие, обещават да бъдат послушни и добри, да се учат, да успеят !За да се гордеят всички майки с постиженията на своите деца , да бъдат удовлетворени и щастливи!

Честит празник скъпи майки ! Бъдете здрави и щастливи, радост да грее в очите ви, гордост да има в душите ви от това, че сте отгледали и възпитали добри деца, защото всичките са удивително различни и прекрасни, уникални и неповторими!

Честит празник скъпи колеги, учители и служители!Благодаря ви за сърдечността , за това, че не цените време и сили, за да ги има тези прекрасни срещи – празници! Вие давате всичко от себе си, децата и семействата им да се чувстват в ЦДГ”Надежда” спокойни и щастливи, обградени с внимание и грижа! Вие, по женски създавате уют и топлина навсякъде около себе си, за да бъде детската градина естествено допълнение на семейната среда! За да е средата интересна и да възпитава и обучава, работният ден за вас продължава у дома и през почивните дни! Вашето присъствие е навсякъде около усмихнатите и щастливи деца! Желая ви здраве, щастие и обич, която винаги да усещате около себе си!

Мария Какърова, директор на ЦДГ”Надежда”

Прочети цялата