България Север

Видео: Пълен видео запис на 33 редовно заседание на ОбС-Елхово

ognВ празничната седмица на Община Елхово се проведе 33 редовно заседание на местния парламент. На заседанието днес, общинските съветници гласуваха докладна записка касаеща актуализация на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Елхово, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, която актуализация не бе приета от общинските съветници.

На редовното заседание днес бе одобрен годишен доклад за наблюдение на изпълнението на Общинския план за развитие на община Елхово за 2013 г, както и бе определена Мониторингова група към Общински съвет-Елхово за наблюдение и оценка на Общинския план за развитие на община Елхово за периода 2014 – 2020 година.

С решение на общинските съветници от днес една от улиците в град Елхово получи име. Решението касаеше пресечка на ул. Ал. Стамболийски водеща до противопожарна служба Елхово. От днес въпросната улица ще носи името „Огнеборец“, която идея е дошла именно от огнеборците в град Елхово.

Малко неочаквано на заседанието днес най-много дискусии бяха проведени на докладна записка касаеща ползване на общински пасища и мери и предоставянето им за отглеждане на животни на земеделски производители животновъди на територията на община Елхово по землища.

Пълната поканата за свиканото заседание, заедно с прикачените докладни записки, може да бъде открита на сайта на община Елхово на адрес: http://www.elhovobg.org/?p=14777. (Или чрез лявото навигационно меню в електронната страница на Община Елхово -> Общински съвет -> Предстоящо). За повече информация Ви предоставяме пълен запис от заседанието проведено днес.

33 редовно заседание на ОбС-Елхово – I част

33 редовно заседание на ОбС-Елхово – II част

Прочети цялата