България Север

От понеделник стартират безплатните занимания за деца по лека атлетика и тенис на корт в Елхово

tensВ началото на тази година Ви, информирахме за спечеления проект на Сдружение с нестопанска цел Ученически спортен клуб „Елхово – 2008” по Програма на МФВС „Спорт за децата в свободното време ”, направление второ „Спортни занимания през ваканциите” на стойност 4 400 лв. От Ученически спортен клуб „Елхово – 2008” напомнят на всички заинтересовани родители и деца, че откриването на дейностите по проекта ще бъде на 31 март 2014г. /понеделник/ от 10:00 часа на спортната площадка в двора на двете гимназии в Елхово.

Основната цел на проекта е осмисляне свободното време на учениците от община Елхово през пролетната и лятната ваканция, чрез безплатно обучение по спортовете – тенис на корт и лека атлетика, стимулиране и развитие на спортните им интереси и формиране на съзнателно позитивно отношение към укрепване на собственото им здраве и физическо усъвършенстване.

Всички, които искат да запишат техните деца в безплатните занимания по тенис на корт и лека атлетика са поканени от Ученически спортен клуб „Елхово – 2008” да присъстват на откриването – 31 март 2014г. /понеделник/ от 10:00 часа на спортната площадка в двора на двете гимназии в Елхово.

Прочети цялата