България Север, Общество

Крадци обраха жилище на ул.”Слави Ангелов”

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Местните криминалисти в Габрово работят по разкриване извършителите на домова кражба, съобщават от пресцентъра на полицията.

В края на миналата седмица, неизвестно лице чрез подлостване  на входната врата е проникнало в жилище, находящо се на ул. “Слави Ангелов” в града, откъдето била извършена кражба на  преносими компютри, фотоапарат, златни и сребърни накити и други вещи.

Щетите са в процес на установяване, а по случая е образувано досъдебно производство.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово информират за още 2 домови кражби, регистрирани на територията на габровската полиция. Неизвестни извършители са проникнали в жилища в габровските села Янковци и Гергини, чрез подлостване на входните врати.

Първата кражба е извършена в периода 29 – 31 март в с. Янковци. Установена била липсата на казани за ракия, медни съдове, електрожен, моторна резачка и др. вещи. Другата кражба е регистрирана за периода  от 24 до 31 март в с. Гергини. Неизвестно лице е извършило кражба на бормашина, електрожен, медни съдове и различни по вид и дължина удължители. Щетите са в процес на изясняване. По случаите са образуване досъдебни производства.

 Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата