България Север, Общество

Марко Косев е посланик на кампанията “За един по-красив и по-чист град”

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Четирикратният световен шампион по бойно самбо Марко Косев е лице на кампанията „За един по-красив и по-чист град” за 2014 година.

“Подкрепям кампанията „За един по-красив и по-чист град”, защото обичам Севлиево и се гордея със своя град. Искам той да бъде по-добро място за живеене за мен, за моите близки и за всички хора. Нека заедно се включим в инициативата. Само така ще изкажем позицията си към всичко около нас и към природа на България.

На 26 април е денят, в който да покажем с дела, че сме отговорни граждани. Вярвам, че севлиевци могат да бъдат единни. Ние имаме обща цел и тя е Севлиево да бъде за пример. Нека излезем и заедно почистим града си за един ден.

Да бъде Севлиево чист и да пазим средата около нас. Важно е за нас, за нашата природа, важно е за нашите деца, близки и приятели. Само така ще дадем добър пример и ще бъдем отговорни хора. Нека да направим Севлиево един по-красив и по-чист град за живеене, заедно на 26 април. Аз ще участвам, включи се и ти! Не бъде безразличен!”, призовава тазгодишният посланик на кампанията.

Организатори на кампанията са Община Севлиево, съвместно с Бизнес сдружение „Севлиево 21 век“, Ротари клуб – Севлиево, Училищно настоятелство – Севлиево и Сдружение на жените „Надежда 2001“, информира Мирела Ганчева от местната общинска администрация.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата