България Север

ОЧАКВАЙТЕ „ОТКАЧЕНА ФАМИЛИЯ” НА СЦЕНАТА НА ЧИТАЛИЩЕ – РАЗВИТИЕ 1893 – ЕЛХОВО

sce

ОЧАКВАЙТЕ!!!

„ОТКАЧЕНА ФАМИЛИЯ”

ОТ РЕЙ КУНИ

НА СЦЕНАТА НА ЧИТАЛИЩЕ – РАЗВИТИЕ 1893 – ЕЛХОВО

 

постановка: Валентин Танев
превод: Матей Тодоров
сценография и костюми: Николай Нинов
актьори: Мария Сапунджиева,Валентин Танев
Ева Тепавичарова,Мариус Донкин,
Кирил Кавадарков, Анна Симова, Явор Костов

Всеки от нас има случайни срещи в интернет, нали?

Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна.

В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им… Това е началото на „Откачена фамилия” . Следват куп комични ситуации, резултат от Голяма лъжа.

„Откачена фамилия” е комедия на ситуациите.

Наричат Рей Куни  „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

Богат актьорски състав отново ще гостува на сцената на читалище „Развитие”.

Познавате ги от известни български филми и предавания, в които участват. Ева Тепавичарова е познатата на всички Ви Йовка от сериала „Столичани в повече”, Мария Сапунджиева често виждаме в ролята ю на „мама Божка”, Вальо Танев е един от водещите на „господари на ефира”. През 2013 г. той бе на елховска сцена с постановката „Любов, щастие и милиони”. Има и още…. Не пропускайте една уникална комедия, много смях и веселие!

САМО НА 12 МАЙ 2014 г.

Билети ще намерите на касата на читалище „Развитие” от вторник – 08.04.2014 г или на телефон: 0894/ 467 106

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ МНЕИНЯ НА ЗРИТЕЛИ ГЕДАЛИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО:

  • „Снощи бяхме на представлението и бих казала, че това беше най-смешната постановка на която някога съм била. Просто цялата зала се побърка от смях през цялото време. Накрая и актьорите получиха почти 10 мин. аплодисменти и цветя.
    Бих отишла отново да я гледам! Силно препоръчвам!”
  • „Горещо препоръчвам великолепната комедия “Откачена комедия” на гостуващия театър Хасково! Постановката ще ви донесе два часа искрен смях и 100 % забавление!”
  • „Уникално преживяване. Смях през сълзи с много качествен хумор! Който има нужда да разпусне – силно препоръвам да използва тези 2 часа – няма да съжалява!!!”

Искрено се надяваме, че след представлението и Вашите мнения, уважаеми съграждани и приятели на театъра, ще бъдат същите. Надяваме се, че този път ще можем да видим  актьорите от близо и да се насладим на тяхната игра.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Прочети цялата