България Север

Две години от създаването на Туристически Информационен Център – Елхово

ticПреди точно две години в град Елхово отвори врати, първия в област Ямбол и един от първите в България частен Туристически Информационен Център. За тези две години от своето съществуване,  ТИЦ Елхово създаде и разви туристически информационен сайт съдържащ полезен информационен каталог за културните и природни забележителности, местата за настаняване и хранене разположени на територията на Община Елхово, както и първите по рода си магнитни сувенири посветени изцяло на град Елхово и региона в разнообразни варианти.

За това време ТИЦ-Елхово се утвърди като основен източник за информация на всички туристи посещаващи град Елхово, като паралелно с това те предлагат и придружаване или насочване на гостите на града ни. Информационния център има сключени договори за стажантски програми за обучаващи се ученици в сферата на туризма.

За изминалите две години е предоставена информация на близо 1000 посетители в офиса на ТИЦ Елхово, а електронната страница е била достъпена от близо 30 000 уникални посетителя.

Туристически информационен център Елхово ще продължава дейността и развитието си. Екипът на ТИЦ Елхово ще продължава да поддържа и обновява електронния си каталог www.elhovo.org съобразно всички промени в информацията поместена в него. Основната дейност по предоставяне на информация на туристи ще продължава да бъде водеща и за напред.

Прочети цялата